Enter your search terms:
Top
 

Ce facem

Serviciile noastre se adresează companiilor internaționale care investesc în România, societăților române, expatriaților care lucrează în România, precum și oricărei persoane care are nevoie de opiniile noastre fiscale.

 

Facem un cult din a trata Clienții noștri ca parteneri egali de afaceri pentru a lucra împreună în vederea găsirii unor soluții practice pentru tranzacțiile acestora, şi nu doar a unor soluții abstracte care arată bine pe hârtie.

 

Consultanța noastră este personalizată pentru fiecare Client având în vedere nevoile specifice ale acestuia. Parteneriatul cu Clienții noștri începe prin dedicarea unui expert fiscal Clientului particular pentru a ne asigura că-i vor fi furnizate servicii în mod eficient.

 

Serviciile de consultanță oferite clienților sunt sub forma de „help desk”, susținerea unor seminarii pe teme fiscale și contabile pregătite în funcție de tranzacțiile specifice ale clientului, precum și întocmirea de opinii privind aspecte fiscale și contabile.

Servicii oferite

Abonamente lunare

Clientul își alege un număr lunar de ore de abonament, în cadrul căruia îi răspundem la întrebările fiscale din activitatea sa zilnică

Mai multe informații

Consultanță fiscală

Putem lucra cu clienții pe proiecte specifice de consultanță fiscală

Mai multe informații

Revizuiri fiscale

Efectuăm revizuiri fiscale și certificări ale declarațiilor fiscale

Mai multe informații

Asistență fiscală

Efectuăm înregistrări fiscale, de exemplu, înregistrări în scopuri de TVA, îndeplinim obligațiile fiscale ale expatriaților în România

Mai multe informații