Enter your search terms:
Top
 

Clients

The best recommendation is the client's recommendation

Testimoniale

“Colun Tax este mult mult decât una dintre firmele de consultanță de pe piață: este un partener pe care te poți baza, care stie să raspundă solicitărilor în timp util. Colun Tax oferă atât disponibilitate, cât și soluții viabile. Recomandăm cu caldură serviciile oferite, acestea fiind de un înalt nivel profesional.”

Gabriela Nica, Director Financiar - IMI International CO SRL

“Când ai mai multă nevoie, experții de la Colun Tax sunt disponibili și te ajută imediat, cu profesionalism și multă dedicație.”

Alina Popescu, Director Financiar - adidas

“Mediul fiscal din România este într-o dinamică continuă și problemele apărute au o complexitate ridicată. Astfel, am apelat la profesioniști în domeniu pentru a obtine cele mai bune revizii fiscale și reducerea ariilor de potențial risc fiscal. Firma cu care colaboram, Colun Tax, ne oferă întotdeauna cele mai noi modificări legislative aplicate pe domeniul de activitate , oportunități de optimizare a costurilor fiscale și o analiza amănunțita a poziției fiscale. Lunar se ocupă de revizuirea declarațiilor fiscale, a înregistrarilor contabile pentru cele mai importante tranzacții, precum și de analiza tranzacțiilor cu părțile afiliate. Bazându-ne pe know-how-ul consultanților Colun Tax, avem mai mult timp la dispoziție pentru derularea afacerilor societății noastre și putem lua cele mai bune decizii pentru dezvoltarea acestora. Mulțumim, Colun Tax!“

Gloria Sult, Contabil-Șef - Vienna House Easy Airport Bucharest